An Offer from a Gentleman-Albania - Julia Quinn

Mar 28, 2023 · Botimet Living · isbn: 9789928338570

Albania
Buy this Book

Do you have more info about this edition? Contact JQ's web team.

Propozimi I një zotërie

(Albanian edition of An Offer from a Gentleman)

Book 3 of the Bridgerton Series

A do ta pranojë ajo propozimin, para se akrepat të shënojnë orën 12:00?

Sofia Beketi nuk e kishte parë as në ëndërr që të merrte pjesë në ballon me maska të ledi Brixhërtonit, lëre pastaj që të takonte “princin e kaltër” atje. Ndonëse bija e një konti, Sofia prej kohësh jetonte si shërbyese në shtëpinë e njerkës së saj, ama kur e pa veten në krahët e bukuroshit Benedikt Brixhërton,u ndje si një aristokrate e vërtetë. Për fat të keq, ajo e dinte mirë që magjisë do t’i vinte fundi sapo ora të shënonte 12:00 e mesnatës. Kush ishte ajo vajzë rrezëtitëse? Që prej asaj mbrëmjeje magjike, imazhi i një vashe me fustan të argjendtë do ta përndiqte Benediktin netëve të gjata pa gjumë. E kishte parë shpesh në ëndërr, por asnjëherë sikur një ditë do t’i duhej ta shpëtonte nga një situatë tejet e pavend. Ai ishte betuar ta gjente “princeshën” e tij dhe të martohej me të, t’i ofronte zemrën asaj, por a do të mundet ai të sakrifikojë titullin për një dashuri si në përralla? -Kjo është historia e Benedikt Brixhërtonit, e tretanë serinë e romaneve me temë nga periudha e Regjencës në Londër, me në qendër familjen e fuqishme të kohës, Brixhërtonët.

Albanian Editions

More Editions in Albanian →

The books and the shows come together here.