The Other Miss Bridgerton-Slovenia - Julia Quinn

Apr 1, 2020 · Učila International · isbn: 9789610044451

Slovenia
Buy this Book

Do you have more info about this edition? Contact JQ's web team.

Druga Gospodična Bridgerton

(Slovenian edition of The Other Miss Bridgerton)

Book 3 of the Rokesby Series

Znašla se je na napačnem kraju …

Neodvisna in pustolovska Poppy Bridgerton se je pripravljena omožiti le s snubcem, ki bo bistrega uma in ga bodo zanimale iste stvari kot njo. Na žalost pa nobeden od tepcev v Londonu, kjer preživlja poletni čas, ne ustreza njenim pričakovanjem. Med obiskom pri prijateljici na obali Dorseta prijetno presenečena odkrije skrivno jamo, polno tihotapskega blaga. Navdušenje pa se kaj kmalu sprevrže v grozo, saj jo ugrabita gusarja, jo odpeljeta na ladjo ter jo z zvezanimi rokami in zamašenimi usti pustita ležati na kapitanovi postelji …

Našel jo je ob nepravem času …

Čeprav družba kapitana Andrewa Jamesa Rokesbyja pozna le kot uporniškega in nepremišljenega tihotapca, je njegovo delo v resnici prenašanje pomembnih pošiljk in dokumentov za britansko vlado. In zgodi se, da se tik pred nujno plovbo na Portugalsko v njegovi ladijski kabini znajde ženska. Sprva je prepričan, da ima privide, a kaj kmalu ugotovi, da je dekle še kako resnično, ker pa se je zaradi pomembne poti, ki jo mora opraviti za kralja, ne more na vrat na nos znebiti, se mora z njeno prisotnostjo sprijazniti.

Je mogoče, da iz dveh napak nastane nekaj najbolj popolnega?

Ko Andrew izve, da se dekle piše Bridgerton, mu je jasno, da se bo najverjetneje moral poročiti z njo, da ne bi zakuhal škandala, Poppy pa se po drugi strani niti najmanj ne sanja, da je on sin grofa in sosed njenih plemiških sorodnikov iz Kenta. Sredi neskončnega morja se njuna besedna vojna kmalu prelevi v opojno strast. Andreweva skrivnost se naposled razkrije, toda ali bo njegova ljubezen dovolj za osvojitev njenega srca?

Slovenian Editions

More Editions in Slovenian →

The books and the shows come together here.