What Happens in London-Serbia - Julia Quinn

Sep 10, 2022 · BDR Media · isbn: 978-86-6012-250-8

Serbia
Buy this Book

Do you have more info about this edition? Contact JQ's web team.

Šta se dešava u Londonu

(Serbian edition of What Happens in London)

Book 2 of the Bevelstoke Series

Nakon ne baš lepog detinjstva, koje je proveo pored pijanog oca i nezainteresovane majke, Hari Valentajn rešio je da ode u vojsku, iako to niko od njega nije očekivao jer je bio najstariji sin i naslednik.

Na sreću, sa ratišta se živ i zdrav vratio kući,  i zahvaljujući poznavanju ruskog i francuskog jezika dobio je posao u Ministarstvu rata.

O misterioznom ser Hariju kružile su jezive glasine, ali je ipak izazivao veliko interesovanje među mladim damama, pa i interesovanje Olivije Bevelstok, njegove komšinice. Iako je bila sigurna da priče o komšiji ubici nisu istinite, počela je da ga špijunira sa prozora svoje sobe. Međutim, vojničko iskustvo je učinilo da vrlo brzo bude razotkrivena, a da to i ne zna. Taman kada je prihvatio Olivijino ponašanje samo kao posledicu dosade dokone debitantkinje, saznao je za njenu veridbu i to sa stranim plemićem, koji možda kuje zaveru protiv Engleske.

Kada špijuniranje Olivije postane zadatak koji mu je dodeljen, Hari ubrzo shvata da je to što radi više zadovoljstvo nego posao…

Serbian Editions

More Editions in Serbian →

The books and the shows come together here.