A Night Like This-Romania - Julia Quinn

Oct 3, 2022 · Litera · isbn: 978-606-33-9627-4

Romania
Buy this Book

Do you have more info about this edition? Contact JQ's web team.

O astfel de noapte

(Romanian edition of A Night Like This)

Book 2 of the Smythe-Smith Quartet

Anne Wynter este nevoită să-și ascundă identitatea din pricina unui scandal amoros din trecut, dar se descurcă de minune în rolul de guvernantă a trei tinere domnișoare din înalta societate. Însă de multe ori slujba ei este o adevărată provocare, la un moment dat fiind pusă în situația de a cânta într-un cvartet la serata anuală a familiei pentru care lucrează. Dar seara reprezentației nu se sfârșește așa cum era de așteptat, iar Anne ajunge să-i îngrijească rănile chipeșului conte de Winstead căpătate în urma unei dispute cu un prieten.

Întors recent din exil din cauza unui duel, Daniel Smythe-Smith încă poate fi în pericol de moarte. Fascinat de frumoasa Anne, face tot posibilul să petreacă timp cu tinerele lui verișoare numai pentru a fi în preajma guvernantei lor.

După mulți ani în care a suportat avansuri nedorite din partea unor bărbați care voiau doar o amantă, Anne simte că Daniel este primul bărbat care o dorește cu adevărat și îi este tot mai greu să accepte că o guvernantă nu poate flirta cu un nobil.

Dar Daniel încă are un dușman de temut, unul care a jurat că îl vrea mort. Iar când Anne ajunge să fie în pericol din cauza lui, Daniel este hotărât să facă totul pentru fericirea lui și a lui Anne. Vor reuși să trăiască finalul fericit pe care și l-au dorit?

Romanian Editions

More Editions in Romanian →

The books and the shows come together here.