Romancing Mister Bridgerton -Romania - Julia Quinn

Jun 1, 2021 · Litera · isbn: 9786063373053

Romania
Buy this Book

Do you have more info about this edition? Contact JQ's web team.

Indragostita de domnul Bridgerton

(Romanian edition of Romancing Mister Bridgerton)

Book 4 of the Bridgerton Series

In ochii tuturor, Colin Bridgerton este cel mai fermecator barbat din Londra. Penelope Featherington il adora in secret pe fratele celei mai bune prietene a ei de vreo… ei bine, cam dintotdeauna. Dupa ce si-a petrecut aproape jumatate din viata urmarindu-l pe chipesul Bridgerton din umbra, este convinsa ca stie totul despre el ‒ pana cand ii descopera intamplator cel mai ascuns secret si ajunge sa se intrebe daca il cunoaste cu adevarat sau doar a trait cu aceasta iluzie.

Colin Bridgerton s-a saturat sa fie tratat ca un barbat care nu are de oferit lumii altceva decat propriul farmec si zambetele cuceritoare, i-a ajuns pana peste cap agitatia creata in jurul celebrei doamne Whistledown, autoarea unei rubrici de barfe care atrage de ani buni atentia inaltei societati, si il scoate din minti prezenta lui aproape constanta in paginile renumitului ziar.

Insa, odata intors in Londra dupa una dintre desele lui calatorii in strainatate, Colin descopera ca multe lucruri din viata lui nu mai sunt la fel ‒ si Penelope Featherington e in fruntea tuturor. Tanara pe care o cunoaste de o multime de ani ajunge sa ii bantuie visele. In clipa in care descopera ca Penelope are si ea secrete bine ascunse, ce risca sa tulbure toata lumea buna, Colin se vede nevoit sa hotarasca daca ea reprezinta cea mai mare amenintare pentru el sau sansa la o fericire ca-n povesti.

Romanian Editions

More Editions in Romanian →

The books and the shows come together here.