The Girl With the Make-Believe Husband-Slovenia - Julia Quinn

Sep 1, 2020 · Učila International · isbn: 9789610043645

Slovenia
Buy this Book

Do you have more info about this edition? Contact JQ's web team.

Dekle z Nepravim Možem

(Slovenian edition of The Girl with the Make-Believe Husband)

Book 2 of the Rokesby Series

Medtem ko si spal …
Cecilia Harcourt, ki ji je od družine nenadoma ostal le še brat Thomas, pred kratkim ranjen na bojišču v kolonijah, bi se morala poročiti s preračunljivim bratrancem. Namesto tega vsem oznani, da gre k svoji (izmišljeni) teti v Edinburg, v resnici pa odpluje čez Atlantski ocean, odločena, da bo sama negovala brata in mu pomagala okrevati. Po tednu dni iskanja pa ne najde brata, temveč njegovega najboljšega prijatelja, čednega častnika Edwarda Rokesbyja. Ta leži nezavesten in je obupno potreben njene oskrbe, zato Cecilia priseže, da mu bo rešila življenje, četudi se bo zaradi tega morala čisto majčkeno zlagati …

… sem vsem povedala, da sem tvoja žena.
Ko se Edward zbudi, je več kot zbegan. Zaradi udarca v glavo ima v spominu nekajmesečno luknjo, toda lastne poroke menda že ne bi pozabil. Cecilio Harcourt sicer pozna – čeprav ne njenega obraza – in ker so vsi okoli njega prepričani, da je njegova žena, sklepa, da že mora biti res, pa čeprav je bil vse dotlej prepričan, da se bo poročil s svojo sosedo iz Anglije.

Ko bi bilo vsaj res …
Cecilia se v celoti preda moškemu, ki ga ljubi, čeprav s tem tvega svojo prihodnost. Ko pa resnica končno pride na dan, ima tudi Edward nekaj presenečenj za novo gospo Rokesby.

Slovenian Editions

More Editions in Slovenian →

The books and the shows come together here.