The Sum of All Kisses-Romania - Julia Quinn

Nov 14, 2022 · Litera · isbn: 978-606-33-9715-8

Romania
Buy this Book

Do you have more info about this edition? Contact JQ's web team.

Toate saruturile din lume

(Romanian edition of The Sum Of All Kisses)

Book 3 of the Smythe-Smith Quartet

Hugh Prentice nu a avut niciodată răbdare cu femeile pline de dramatism – și, dacă Lady Sarah Pleinsworth a cunoscut vreodată cuvintele „timiditate“ sau „reținere“, s-a descotorosit de multă vreme de ele. În plus, un duel nechibzuit l-a făcut pe acest matematician strălucit să-și piardă un picior, iar acum n-ar putea niciodată să îndrăznească să curteze o femeie ca Sarah – și cu atât mai puțin să viseze să se însoare cu ea.

Sarah nu l-a iertat niciodată pe Hugh pentru duelul care aproape că i-a distrus familia. Dar chiar și dacă ar putea găsi o cale să-l ierte, acest lucru nu ar avea vreo importanță, căci, deși nu îi pasă că trupul lui nu este perfect, personalitatea lui i se pare insuportabilă.

Forțați însă să petreacă împreună o săptămână, Sarah și Hugh descoperă că primele impresii nu sunt întotdeauna demne de încredere. Și când un sărut duce la două, trei sau chiar patru, matematicianul ar putea, pentru prima dată, să uite să numere, iar voluntara lady ar putea rămâne, pentru prima dată, fără cuvinte…

Romanian Editions

More Editions in Romanian →

The books and the shows come together here.